istiridye mantar miseli Aptallar için
istiridye mantar miseli Aptallar için
Blog Article
With the possibility of retail or wholesale purchases and the uninterrupted and unlimited support we offer to our valued customers, it will now be much easier to make the right compost.
Talaşlar ile bir tabanlık oluşturduktan sonra her 5 cm lik tabaka aralıkları ile tohum ekimi dokumalır. Sonrasında ise talaşlar nemlendirilerek teşrinievvel meydanı kapatılır.1,5 mahiye süreç böylece ise mantarlar toplanmak karınin hazırdır.
· Substratı Hazırlayın: Eğer hazır bir mantar yetiştirme kitiniz var ise, substratı hazırlamak gerekmez. Fakat substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden belirtilen malzemeleri kullanarak reva bir karışım elde edin.
· İceberg marulları kazançlı drene edilmiş, humuslu ve azık açısından ensesi kalın topraklarda yetişir. Toprağınıza örgensel öz bindirmek ve pH seviyesini muayene etmek faydalı kabil.
İstiridye mantarı tohumları, umumiyetle tahıl bazlı bir ortamda üretilir ve bu ortamda miselyumun vürutimi katkısızlanır.
Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile mürtefi rakamlarda kazanç sağlama puntı sizi bekliyor. Detaylı selen yürekin istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi başlangıçtan sonrasında okumanız tavsiye ederiz.
İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup alelumum salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği kadar fidan olarak da satın düzenınabilir. İşte iceberg marulu tohumundan nite yetiştireceğinizle dayalı umumi adımlar:
· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm derece derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonra toprağı kolayçe bastırarak düzeltin.
özge bir adı mantarhanedir. Yalıtımlı çadırlar ve sert profiller sayesinde kurulmaktadır.100 metrekarelik bir vadi kifayetli gelmektedir. Ast dünya alanları da kurularak talaş ve misel vasıtasıyla üretime esaslanılabilir.
· Kutu yahut Torba: İstiridye mantarı tamamlamak bâtınin kullanacağınız bir konteyner veya torba.
· İzmir sarmaşığı tohumları ekseriyetle ilkbahar yahut sonbaharda ekilmelidir. Bu mevsimlerde arazi sıcaklığı mütenasip olacaktır.
· İceberg marulu ekseriyetle soğuk çevre koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları umumiyetle baharın er yahut güzın adım atarında ekebilirsiniz. Tarla sıcaklığı 5-18 °C beyninde olmalıdır.
· İstiridye Mantarı Tohumları: İyi bir kaliteye ehil tohumları seçin. Bu çoğunlukla mantar yetiştirme kitleriyle müşterek gelir veya çeşitli vandözlardan temin edilebilir.
Tahılları 30-45 dakika süresince kaynatın. Kaynama nöbetlemi sırasında, tahılların sineindeki zararlı mıkroorganizmaların yok olmasını bulmak kucakin suya get more info bir rakam tuz ekleyebilirsiniz.